Ενημερώσεις

Λάβετε email, SMS και προωθητικές ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για:

Να θυμάστε πάντα ότι τα CFD είναι προϊόντα με μόχλευση και μπορεί να επιφέρουν απώλειες στο σύνολο των κεφαλαίων σας. Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιληφθεί πλήρως και επακριβώς τους κινδύνους που ενέχουν.

iPad and iPhone showing Alerts screen in the Plus500 application

Ξεκινώντας

Ο ορισμός ενημερώσεων είναι δωρεάν, εύκολος και διαθέσιμος σε όλες τις συσκευές. Μπορείτε να δημιουργήσετε ενημερώσεις κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ενημερώσεων (  ) στην κύρια οθόνη συναλλαγών και μπορείτε να δείτε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε ενημερώσεις από το Ενημερώσεις που βρίσκεται στο μενού της εφαρμογής (για κινητά και τάμπλετ) ή στην πλευρική μπάρα του Διαδικτυακού Προγράμματος Συναλλαγών.

Πώς να ορίσετε μία ενημέρωση

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ενημερώσεων

alerts-screen-icon

2. Ορίστε ενημερώσεις τιμών

alerts-screen-set

3. Ειδοποιηθείτε σε πραγματικό χρόνο

«Ενημέρωση τιμής - EUR/USD
έφτασαν στο 0.9765»

Τιμή

Αντιδράστε στις κινήσεις τιμών την ώρα που συμβαίνουν

Ορίστε ενημερώσεις Τιμής για να ενημερώνεστε όταν ένα μέσο φτάσει σε μία συγκεκριμένη τιμή Αγοράς ή Πώλησης.

Παράδειγμα:

Θέλετε να ενημερωθείτε όταν η τιμή Αγοράς φτάσει τα $49.81 καθώς θεωρείτε πως πιθανότατα θα αυξηθεί. Ορίστε μία ενημέρωση τιμής και εάν το πετρέλαιο φτάσει σε αυτό το επίπεδο, θα λάβετε ειδοποιήσεις μέσω της μεθόδου επικοινωνίας που προτιμάτε (email/SMS/προωθητικό μήνυμα).

alerts-screen-price

Αλλαγή % (Καθημερινή ή Ωριαία)

Λάβετε απευθείας ειδοποίηση για Αύξηση ή Μείωση Ποσοστού

Χρησιμοποιήστε ενημερώσεις Αλλαγής % για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν η απόλυτη αλλαγή τιμής ενός μέσου (θετική ή αρνητική) φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Οι ενημερώσεις Αλλαγής % μπορούν επίσης να ρυθμιστούν έτσι ώστε να επαναλαμβάνονται σε καθημερινή ή ωριαία βάση.

Παράδειγμα:

Θέλετε να ειδοποιηθείτε όταν το Φυσικό Αέριο αυξηθεί κατά 0,80% από την τελευταία περίοδο συναλλαγών. Αφότου ορίσετε την ειδοποίηση, ένα συμβάν στην παγκόσμια αγορά στέλνει την τιμή 0,80% υψηλότερα, και λαμβάνετε μία ενημέρωση με την οποία μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στον λογαριασμό σας.

alerts-screen-change

Άποψη Συναλλακτών (Αγοραστές % έναντι Πωλητών %)

Ενημερωθείτε για τις συναλλαγές των άλλων σε πραγματικό χρόνο

Η Άποψη Συναλλακτών είναι ένα μοναδικό εργαλείο ειδοποιήσεων το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα όταν το ποσοστό Αγοραστών ή Πωλητών (ανάμεσα στους πελάτες του Plus500) φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

Παράδειγμα:

Η τρέχουσα τάση αγοράς για το USA 500 είναι 51% Αγοραστές, 49% Πωλητές. Θέλετε να ενημερωθείτε πότε οι Αγοραστές % θα φτάσουν ή θα ξεπεράσουν το 56%, οπότε ορίζετε αναλόγως μία ενημέρωση Άποψης Συναλλακτών.

alerts-screen-sentiment
24/7 Υποστήριξη
Χρειάζεστε βοήθεια;
24/7 Υποστήριξη

Να θυμάστε πάντα ότι τα CFD είναι προϊόντα με μόχλευση και μπορεί να επιφέρουν απώλειες στο σύνολο των κεφαλαίων σας. Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιληφθεί πλήρως και επακριβώς τους κινδύνους που ενέχουν.